Wolfgang Bartos

geboren in Graz (Oostenrijk) was overduidelijk de grondlegger van ons cocktailbedrijf. Bartending en gastvrijheid was zijn passie. Hij reisde altijd graag en begon te werken in de dienstverleningssector om zijn horizon te verbreden. Van Wenen en Zürich naar Rotterdam, en van Rotterdam heen en weer naar New York. Daar in New York kreeg hij uit de eerste hand te maken met de opkomende Amerikaanse cocktailwereld en raakte erdoor volledig gefascineerd. Met zijn verfijnde manier van het ontwikkelen van cocktails won hij als bartender belangrijke prijzen. Hij inspireerde met zijn manier van cocktailontwikkeling en serveerwijze tal van Nederlandse ondernemers. Na met het reizen over de wereld gestopt te zijn, vestigde hij zich uiteindelijk in Rotterdam, waar hij het vernieuwde Franse restaurant The Castellane ging runnen. Dit was destijds het eerste top-100 restaurant in Nederland waar hoogwaardige cocktails werden geserveerd, tezamen met een verfijnde keuken en topwijnen.

Ian Bartos

is van de tweede generatie uit deze familie van bartenders. Geboren in Rotterdam en opgegroeid achter de bar van het Franse restaurant, kreeg hij van zijn vader Wolfgang Bartos (prijswinnaar als beste barman)  het vak met de barlepel ingegeven. Daar leert Ian uit de eerste hand de kunst van het maken van een cocktail, het verwerken ervan en ondervindt het belangrijkste van alles: de geest van de werkelijke gastvrijheid, namelijk ‘to serve is to love’.

 

Na enige jaren deel genomen te hebben aan internationale moderne en klassieke barwedstrijden richt hij samen met Jorgos Stein het bedrijf Barsupport op. Daarin werken zij  in heel Europa tezamen met exclusieve drankmerken en bedrijven.

Jorgos Stein

is in zijn familie de eerste professionele bartender, alhoewel alcoholdistillatie diep in de familie-aderen stroomt. Zijn overgrootvader Willem Jacobus Stein begon met het distilleren van likeuren en jenever al in 1875 in zijn fabriek aan de Kerkstraat in Doesburg.

Uiteindelijk raakt Jorgos begeesterd en gefascineerd door het ambacht van het maken van cocktails en verzakelijkt het in een bedrijf. Jorgos wint barwedstrijden en bouwt zijn succesvolle vaardigheid uit in een zakenbedrijf als Barsupport.

Barsupport

is de eerste (volledig uitserverende) drankleverancier in Nederland, gespecialiseerd in bars, baruitoefening, bijzonder serveren, mengkunde, cocktails en mixdranken.

Gedurende vele jaren wordt Barsupport een gerenommeerd platform voor geïnspireerde bartenders die ervan houden om hun kennis en vaardigheden te delen en die zich verder beroepsmatig willen ontwikkelen en doorgroeien.

Deze twee barmannen Ian en Jorgos spelen een belangrijke rol spelen in het succes van Barsupport en zetten de familietraditie door de jaren heen door. Zij zijn vandaag de dag de iconen in de moderne cocktailindustrie.

  • Gratis thuisbezorgd
  • Verkrijgbaar per cup of fles
  • Bestel via Whatsapp
  • Betaal met Tikkie